Näytteilleasettajat

NÄYTTEILLEASETTAJAT
Daisy Varhaiskasvatus
Daisy Varhaiskasvatus - Sujuvampaa arkea varhaiskasvatukseen
Daisy on varhaiskasvatuksen kokonaisvaltainen asiakastietojärjestelmä: viestintä, Vasut, hoitoaikavaraukset, työvuorosuunnittelu, laskutus jne. varhaiskasvatuksen arkeen. Daisyltä saat myös VEO palvelun kuntasi varhaiskasvatukseen.
ELLI Early Learning Oy
Klikkaa ELLIN verkkokauppaan ja tutustu uutuuksiin ja messutarjouksiin. Kampanjakoodilla VAKA2020 teet tilauksen ilman toimitusmaksua lokakuun loppuun asti!
Espoon kaupunki
Espoossa avoin ja kokeileva ilmapiiri, koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä mielekästä, kehittävää ja monipuolista.
Öppen inställning för nya rön, bra möjligheter till fortbildning, positiv inställning till utveckling av ICT och ett nätverk av sakkunniga inom småbarnspedagogik gör arbetet i Esbo inspirerande, intressant och mångsidigt.
Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Tarjoamme sinulle aitiopaikan varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen maailmaan, jota arvostetaan maailmalla ja ennen kaikkea asiakkaidemme – perheiden ja huoltajien keskuudessa. Olemme vaikuttavien ihmisten, tekojen ja kohtaamisten kaupunki. Varhaiskasvatuksen ammattilaisia on Helsingissä lähes 6000.
Idea-kilpailu 2020
Jaa parhaat käytännöt ja ideat myös muille varhaiskasvatuksen ammattilaisille!
Tämän vuoden parhaat ideat palkitaan messuilla to 22.10. klo 12.30.
Palkinnot lahjoittavat Kuopio Woodi, Lekolar ja Tevella.
Innostun liikkumaan / Suomen CP-liitto
Toiminnan tarkoituksena on lisätä tietoisuutta ja osaamista sekä yhteistä toimintaa lapsen lähiyhteisöjen välillä motorisen oppimisen vaikeuksien tunnistamiseksi varhaisemmin, taitojen kehittymisen edistämiseksi ja lasten osallistumisen vahvistamiseksi - mahdollistaa mielekäs motorinen oppiminen!
Jyväskylän ammattikorkeakoulu Oy
Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Hyvinvointi
Teemme aktiivista yhteistyötä varhaiskasvatuksen toimijoiden kanssa ja tarjoamme varhaiskasvatuksen henkilöstön osaamisen kehittämistä useilla ajankohtaisilla teemoilla.
Kansallinen audiovisuaalinen instituutti
Kansallisen audiovisuaalisen instituutin (KAVI) yksi tehtävä on edistää medialukutaitoa ja kehittää kasvattajien mediakasvatusvalmiuksia. Pienet lapset ja heidän kasvattajansa ovat tärkeä kohderyhmä, ja heille on tarjolla ikätasoon sekä vasuun perustuvia materiaaleja ja toimintamalleja
Kiipelivuori.net
Kiipelivuori® - Lasten kotimainen kiipeilyseinä helpoilla pikakiinnitteisillä otteilla ja kaltevuuden säädöllä.
Ominaisuudet mahdollistavat omien reittien suunnittelun ja lukemattomat variaatiot lapsen taitotason mukaan.

Suunniteltu ja valmistettu Suomessa
Kidtek Oy
MADE IN FINLAND
Kommunikaatiokeskus
Kommunikaatiokeskus tukee ja ohjaa henkilöitä, joilla on kehityksellinen kielihäiriö tai afasia ja heidän läheisiään.
Kommunikointikeskus Kipinä Oy
Apua ja iloa lasten kielellisen kehityksen tukemiseen Roihusten perheen materiaaleilla!
Kuopion Woodi Oy
Tervetuloa Kuopion Woodin messuosastolle!
Kuopion Woodin ergonomiset massiivipuukalusteet on suunniteltu monimuotoiseen ja muunneltavaan oppimisympäristöön ohjaten ja rohkaisten luovaan leikkiin.
Kalusteet valmistetaan nykyaikaisilla tehtaillamme Kuopiossa työllistäen n. 70 henkilöä.
Lasten ja nuorten keskus ry
Työskentelemme lasten, nuorten ja heidän kanssaan toimivien parissa organisoimalla toimintaa sekä kouluttamalla ammattilaisia. Olemme ev.lut.seurakuntien palvelujärjestö, ja teemme aktiivisesti yhteistyötä myös yhteiskunnan varhaiskasvattajien kanssa.
Meidät tunnetaan mm. PIKI-toimintamallista ja Pieni on Suurin -lehdestä.
Lasten Keskus
Lasten Keskus tarjoaa lapsille sisällöllisesti, kielellisesti ja taiteellisesti tasokkaita kirjoja, jotka ilon ja viihtymisen ohella antavat aineksia kasvuun sekä itsetunnon ja tunnetaitojen vahvistamiseen. Julkaisemme myös laadukkaita esiopetusmateriaaleja ja ammattikirjallisuutta kasvattajille.
Laulau Oy
LAULAU kehittää innostavia toiminnallisia ja taidelähtöisiä menetelmiä lasten kokonaisvaltaisen kasvun ja oppimisen sekä kasvatusalan ammattilaisten työn tueksi. Kokonaispalvelumme kattaa niin lähi- ja etäkoulutukset kuin myös laadukkaat menetelmämateriaalit (FI, ENG, SWE, EE).
Lekolar
Tervetuloa Lekolarin osastolle tutustumaan päiväkodeille suunnattuun uuteen iloiseen Fixa Play -tuoteperheeseen. Inspiroidu esitteistämme ja klikkaa messusivustollemme, jossa voit osallistua kilpailuun ja tehdä edullisia ostoksia laajasta alevalikoimastamme. Olemme paikalla perjantaina, tervetuloa juttusille!
Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelma
Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman tavoitteena on, että jokaisella lapsella on päivittäin mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon. Ohjelma tarjoaa maksutta varhaiskasvattajien työn tueksi työkaluja, hyviä käytäntöjä ja tietoa. Ohjelmaa toteutetaan laajassa yhteistyössä.
MiniMove
MiniMove lisää iloista liikettä varhaiskasvatukseen!
MiniMoven materiaalipaketin avulla suunnittelet ja toteutat varhaiskasvatuksen fyysisen aktiivisuuden suositusten mukaista liikuntaa. Valmis korttimateriaalipaketti helpottaa henkilökunnan työtä ja innostaa lapsia liikkumaan niin sisällä kuin ulkona.
Monimuotoiset perheet ry
Monimuotoiset perheet on 10 järjestön verkosto; edustamme yli 1/3 suomalaisista perheistä. Teemme vaikuttamistyötä ja järjestöillämme on tarjolla monipuolista tukea, johon voit ohjata perheitä. On hyvä, että varhaiskasvattajilla on tietoa erilaisista perhemuodoista – tervetuloa tutustumaan meihin!
Myyrän mielikasvikset
Myyrän mielikasvikset on maksuton kasvisaiheinen sovellus päiväkoti-ikäisten lasten ruokakasvatukseen kotona ja varhaiskasvatuksessa. Sovellus on Helsingin yliopiston ravitsemusasiantuntijoiden kehittämä, yhteistyössä oppimispeleihin erikoistuneen ohjelmatoimiston kanssa.
Opetus- ja sivistystoimen asiantuntijat Opsia ry
Opetus- ja sivistystoimen asiantuntijat OPSIA ry on opetus- ja sivistystoimen sekä varhaiskasvatuksen ja toisen asteen johtavien ja itsenäisessä asemassa olevien asiantuntijoiden valtakunnallinen etujärjestö.
Pedapuu Oy
Pedapuu on syntynyt halusta tehdä monipuolista, laadukasta ja käyttövalmista pedagogista materiaalia varhaiskasvatukseen kaikkien ulottuville.
Perinneleikit ry
Perinneleikit ry on vuodesta 2009 toiminut yhdistys, jonka tavoitteena on ylläpitää ja elvyttää leikkiperinnettä. Tärkein työmme on innostaa leikkiin ja uskomme että Leikkien Liikkuu, Oppii ja Hymyilee Huomaamatta!
PlayUnion
PlayUnion - Lelukauppa kaikille maailman lapsille

Valikoimastamme löydät monikulttuuriset lelut sekä paljon muita tuotteita, jotka tukevat laaja-alaisesti lapsen luonnollista kehityskulkua, oppimisvalmiuksia ja muita tärkeitä elämäntaitoja.

Leikitään, opitaan ja iloitaan - yhdessä!
Raitatuote Oy
Raitatuote tarjoaa sormisuojaratkaisuja parantamaan päiväkotien turvallisuutta. Sormisuojajärjestelmät ennaltaehkäisevät ovien aiheuttamia sormivammoja. Ne estävät tehokkaasti niin lasten, kuin aikuistenkin sormia joutumasta puristuksiin oven saranapuolen väliin.
RuokaTutka
RuokaTutka tarjoaa kasvattajille työkaluja ja lapsille ajattelemisen aihetta ja oivaltamisen iloa. Tehtävät, videot ja pelit löydät ruokatutka.fi:stä! Tulossa syksyllä live-videotunteja ruokaketjusta, koulutustilaisuuksia opettajille ja keväällä 2021 päiväkotiin tilattavat RuokaTutka-lähettiläät.
See & Eat
Taaperoikäisille suunnatut See & Eat e-kirjat tutustuttavat kasviksiin värikkäiden kuvien ja tarinoiden avulla. Kirjat ovat ravitsemus- ja kasvatustieteen asiantuntijoiden kehittämiä.
Seurakuntaopisto
Seurakuntaopisto on yksityinen ja arvostettu valtakunnallinen hyvinvointi- ja kasvatusalojen koulutuksen erityisosaaja. Meillä koulutetaan mm. varhaiskasvatuksen lastenhoitajia ja meillä on erilaisia täydennyskoulutuksia kuten pedagogista johtajaksi -koulutus. Koulutamme suomen- ja ruotsinkielellä
Seure Henkilöstöpalvelut Oy
Seure on vuonna 1990 perustettu pääkaupunkiseudun kuntien, Keusoten ja HUS:n omistama henkilöstöpalveluyhtiö. Varhaiskasvatusalan ammattilaisille ja opiskelijoille tarjoamme monipuolisia ja joustavia työmahdollisuuksia. Asiakkaillemme seurelaiset ovat arvokas lisävoimavara varhaiskasvatustyön päivittäisessä arjessa.
Suomen Diakoniaopisto
Suomen Diakoniaopiston Työelämäpalvelut tarjoaa tukea monenlaisiin rekrytointi- ja koulutustarpeisiin. Teemme yhteistyötä kuunnellen, uteliaina ja yhdessä oppien. Haluamme olla kehittämässä toimialoja yhdessä työelämän kanssa. Toiminta-alueemme on koko Suomi. Kysy lisää!
Suomen Lastenhoitoalan Liitto
Suomen Lastenhoitoalan Liitto SLaL ry on koulutettujen lastenhoitoalan ammattilaisten ja alan opiskelijoiden yhteinen järjestö. Teemme parempaa arkea lastenhoidon ammattilaisille. Tarjoamme koulutusta, ratkomme arjen haasteita, vaikutamme alan tulevaisuuteen ja tuomme innostuneet osaajat yhteen.
Suomen Latu
Ota luonto osaksi varhaiskasvatusta! Ulkoilujärjestö Suomen Ladun innostavilla koulutuksilla ja vinkeillä se on helppoa. Osastolla tietoa koulutuksista, valmista materiaalia, tarjouksia ja arvonta. Tutustu myös Ilo kasvaa ulkona -hankkeen materiaaleihin, webinaareihin ja verkostoihin. Tervetuloa!
Suomen Lions-liitto ry / Elämisentaitoja Lions Quest -koulutusohjelma
Elämisentaitoja Lions Quest 5– 25 -vuotiaiden parissa toimiville opetus- ja kasvatusalan ammattilaisille suunnattu, tieteellisesti tutkittu ja arvostettu koulutusohjelma. Koulutus antaa käytännön työkaluja oppilasryhmien ryhmäyttämiseen ja elämäntaitojen harjoitteluun. Koulutusta hallinnoi Suomen Lions-liitto ry.
Talentia ry
Ammattijärjestö Talentia ajaa ja valvoo korkeasti koulutettujen sosiaalialan ammattilaisten palkkauksellisia ja ammatillisia etuja. Talentia vaikuttaa, jotta sen jäsenistöllä on edellytykset tehdä työnsä hyvin, työssä jaksetaan, työn merkitys ymmärretään ja siitä maksetaan oikeudenmukaista palkkaa.
Tampereen seudun ammattiopisto Tredu
Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä, joka toimii Pirkanmaalla 14:ssä eri toimipisteessä. Tredu tarjoaa monipuolista koulutusta myös varhaiskasvatuksen alalla. Tarjolla on kokotutkintoja, osatutkintoja ja lisä- ja täydennyskoulutusta.
Teatterimuseo
Teatterimuseo tarjoaa tietoa, oivalluksia ja iloa. Näyttelyissämme korostuvat elävyys, toiminnallisuus ja helppo tiedonsaanti. Tarjoamme erilaisia esittäviin taiteisiin johdattavia työpajoja. Pajoissa painotetaan kävijöiden omaa tekemistä. Opastuksissa voidaan syventyä ryhmän toivomiin teemoihin
Tevella
Tervetuloa tutustumaan hyvinvoinnin ja vuorovaikutuksen teemoihin sekä osallistumaan kilpailuumme. Osastollamme esillä esim. tunnekasvatukseen liittyviä välineitä ja kalusteita sekä ideoita varhaiseen kieltenopetukseen. Klikkaa valikosta ”Avaa kotisivut” ja pääset Tevellan tapahtumasivulle.
Tiedekeskus Heureka
Tiedekeskus Heureka Vantaan Tikkurilassa on monipuolinen elämyskokonaisuus, joka tarjoaa vuorovaikutteisia näyttelyitä, planetaarioelokuvia ja tiedeohjelmia varhaiskasvatuksen tueksi. Heurekassa lapset tutustuvat tieteeseen ja teknologiaan hauskalla tavalla itse tehden ja kokeillen.
Työdynamo Oy
Työdynamo - työelämän rokkenrollia!
Työdynamon missio on, että Suomessa voidaan olla onnellisia myös työpaikalla.
Työdynamolaisten suuri intohimo on parantaa työyhteisöjen hyvinvointia: saada ihmisten työelämään rokkenrollia – positiivista tekemistä, työn iloa ja työn imua.
Vantaan kaupunki
Iloiset, oppivat ja osallistuvat lapset kasvavat kestävään tulevaisuuteen. Luodaan tähän yhdessä mahdollisuuksia – tule meille töihin! Etsimme uusia innostuneita osaajia Vantaan varhaiskasvatukseen.
Varhaiskasvatuksen Opettajien Liitto VOL
Varhaiskasvatuksen Opettajien Liitosta saat tietoa ensi kevään Varhaiskasvatuspäivästä ja varhaiskasvatuksen kuntavaalitavoitteista.
Z_testiosasto_Avitus

What is Lorem Ipsum?


Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.


Why do we use it?


Z_testiosasto_Upea Team

Asiakaspalvelu:
scanda.consumer-relations@gsk.com
Scanda-Hubin puh 0800 774 080

Edustajien yhteystiedot:
Nieminen Esa, Länsi-Suomi
010 3030 608
esa.x.nieminen@gsk.com
Partonen Leena, Lounais-Suomi
010 3030 604
leena.x.partonen@gsk.com
Nyström Anna, Kaakkois-Suomi
010 3030 442
anna.x.nystrom@gsk.com
Perttula Marko, Keski- ja Pohjois-Suomi
010 3030 531
marko.x.perttula@gsk.com