Näytteilleasettajat

NÄYTTEILLEASETTAJAT
Avosylin Oy
Perhehoitokumppanit Suomessa Oy, Neljä Astetta Oy ja Avosylin Asumispalvelut Oy muodostavat yhdessä Avosylin yhtymän, joka tarjoaa jatkumon sosiaalihuollon palveluista lastensuojelun vahvasti tuettuun sijaishuoltoon. Myös koulutukset kauttamme! Me emme pelkää haasteita – otamme ne vastaan avosylin!
Diakonissalaitos
Diakonissalaitos tarjoaa yhdessä säätiöön kuuluvan Rinnekodin sekä tytäryritystemme Diakonissalaitoksen Hoivan ja Caritas Palveluiden kanssa vaikuttavia sosiaali- ja terveyspalveluja, jotka parantavat asiakkaidemme arkea. Haluamme olla alan rohkein työpaikka ihmisille, jotka ottavat ammattitaidon ohella sydämensä mukaan töihin. Työllistämme valtakunnallisesti noin 3000 henkilöä – tule sinäkin mukaan tekemään työtä kanssamme #sydänmukana
Henkilökuntamme koostuu eri alojen osaajista ja asiantuntijoista. Olemme muun muassa sosionomeja ja muita sote-alan ammattilaisia. Meillä voit työskennellä erilaisten erityisryhmien parissa, esim. kehitysvammaisten asumisen tuessa tai lasten ja perheiden palveluissa, mm. lastensuojelussa. Meillä on yksiköitä pääkaupunkiseudulla ja mm. Tampereella, Lahdessa ja Oulussa. Kerromme mielellämme lisää, kysy meiltä chatissa tai sähköpostitse rekrytointi@hdl.fi.
Espoon kaupunki
Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta. Tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä. Haluamme, että viihdyt ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa. Tervetuloa joukkoomme!
ETAIROS-tutkimushanke/
ETAIROS-tutkimushanke tarkastelee tekoälyn eettistä soveltamista mm. sosiaali- ja terveyspalveluissa sekä ikääntymiseen liittyvissä kysymyksissä. Tavoitteena on parantaa tekoälyä koskevaa yhteiskunnallista ohjausta ja sääntelyä.
Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä
Etelä-Savon sydämessä toimii Essoten lastensuojelu ja lapsiperheiden sosiaalipalvelut. Me edistämme ja ylläpidämme lasten, nuorten ja perheiden toimintakykyä, sosiaalista hyvinvointia, turvallisuutta ja osallisuutta. Tutustu meihin tarkemmin ja juttelemaan kanssamme.
Globex Oy
GLOBEX – TAPAHTUMIEN TEKIJÄ
Toteutamme Sosiaalialan asiantuntijapäivät. Käytössä uusi tapahtuma-alustamme.
Globex Oy on vuonna 1982 perustettu suomalaisyritys, joka on toteuttanut satoja koulutus- ja näyttelytapahtumia – omia sekä kuntien ja organisaatioiden toimeksiannoista. Vahvuutenamme on tapahtumien hallinta suunnittelusta toteutukseen sekä verkossa että fyysisesti.
Katso lisätietoa osoitteesta http://www.globex.fi.
Humana
Humana on johtava pohjoismainen sosiaalialan toimija, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaali- ja hoivapalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meillä on Suomessa 2 700 työntekijää ja autamme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa.
Hyvinvointilomat ry
Järjestämme tuettuja lomia vähävaraisille lapsiperheille, työttömille, työikäisille ja ikäihmisille. Lomat myönnetään taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein ensikertalaisuus huomioiden. Kesän lomiemme hakuaika on käynnissä 31.3. saakka! Tilaa sähköinen uutiskirje kotisivuiltamme!
Hyvä Käytäntö 2021
Talentia etsi syksyn aikana sosiaalialan ammattilaisten kehittämiä hyviä työkäytäntöjä. Kilpailuun osallistui 44 esitysehdotusta. Loppukilpailuun valittiin neljä käytäntöjä. Käytäntöjen valinnassa painotettiin niiden monimuotoisuutta. Tämän lisäksi haluttiin nostaa loppukilpailuun sosiaalialan eri sektoreilla toimivia. Tärkeitä kriteereitä oli myös käytäntöjen ajankohtaisuus ja se, että ne ovat helposti sovellettavia ja niiden vaikutusta on arvioitu.
Innokylä
Innokylä on kaikille avoin ja maksuton kehittämisympäristö. Innokylä tukee yhteiskehittämistä, tekee näkyväksi kehittämistyön tulokset kokoamalla ne yhteen paikkaan ja tarjoaa hyvän kanavan toimintamallien levittämiseen.
Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry
MTLH ry järjestää tuettuja lomia heille, joilla ei muutoin olisi mahdollisuutta lomaan. Lomia on perheille, työikäisille, ikääntyneille ja erityiskohderyhmiin kuuluville. Maaseudun tukihenkilöverkko tarjoaa keskusteluapua puhelimitse ja verkossa sekä käytännön apua kotiin maaseudun asukkaille.
Maskun neurologinen kuntoutuskeskus
Maskun neurologinen kuntoutuskeskus on Suomen johtava neurologisten sairauksien kuntoutukseen erikoistunut keskus. Palveluihimme kuuluu muun muassa moniammatillista yksilökuntoutusta, kurssimuotoista kuntoutusta ja yksittäisiä kuntoutuskäyntejä. Tervetuloa tutustumaan osastollemme!
Mediconsult Oy
Mediconsultin kehittämä Saga Sosiaalihuolto on kotimainen, kaikki sosiaalihuollon palvelutehtävät kattava selainpohjainen asiakastietojärjestelmä. Sen avulla voidaan hallinnoida sosiaalihuollon palvelun järjestäminen ja tuottaminen sekä yksityisellä että julkisella puolella.
Miina Sillanpään Säätiö sr / Tunne voimavarasi
Tunne voimavarasi -hanke
• Tukea, hyvinvointia ja voimavaroja ikääntyville omaishoitajanaisille, jotka ovat huolissaan omasta jaksamisestaan, tunteistaan ja käytöksestään.
• Ehkäisemme kaltoinkohtelua omaishoitosuhteissa.
• Koulutamme omaishoidon parissa työskenteleviä kaltoinkohtelun tunnistamisessa sekä huolen esille tuomisessa.

Tunne voimavarasi on Miina Sillanpään Säätiön koordinoima yhteiskehittämishanke, jossa ovat mukana Maria Akatemia, Kuntoutussäätiö ja Omaishoitajaliitto.
Nuorisoasuntoliitto ry (NAL)
NAL tuottaa ja vuokraa koteja alle 30-vuotiaille nuorille, kehittää ja järjestää itsenäisen asumisen turvaavia palveluja ja toimii nuorten asumisen edunvalvojana.
Tervetuloa tutustumaan nuorten asumiseen liittyviin materiaaleihin, oppaisiin ja hyviin käytäntöihin.
Pelastakaa Lapset ry
Digisosiaalityön ratkaisuja -kokonaisuus on visio siitä, miten digin avulla voidaan luoda asiakkaille parempia palveluita.

Tutustu visioon hankkeen verkkosivuilla ja syvennä osaamistasi ilmaisella Digisosiaalityön verkkokurssilla.

Kysy lisää chatissa!
Pesäpuu ry
Pesäpuu on lastensuojelun kehittämisyhteisö, jonka toiminnan keskiössä on lastensuojelun kehittämistyö lasten ja nuorten sekä heidän läheistensä hyvinvoinnin lisäämiseksi.
Sofita Oy
Sofitan ensisijainen tavoite on auttaa kuntia tilapäisissä työvoimatarpeissa. Tarjoamme kunnille osaavia ammattilaisia suorarekrytointipalveluna tai täydentävänä työvoimana.

Työntekijöille tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia, tuettua työskentelyä ja kilpailukykyisen palkan!
Solaris-lomat ry
Solaris-lomat ry järjestää arjesta selviytymistä tukevia täysihoitolomia vuosittain yli 10 000:lle vähävaraiselle ihmiselle. Lomatuki myönnetään hakemuksesta taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein. Sosiaalialan ammattilaiset voivat auttaa asiakkaitaan hakemaan tuettua lomaa.
Suojellaan Lapsia ry
Suojellaan Lapsia ry on erityisasiantuntijayhdistys, joka toimii lapsiin kohdistuvan seksuaalisen häirinnän, houkuttelun ja seksuaaliväkivallan ennaltaehkäisemiseksi kansallisesti ja kansainvälisesti.
Takuusäätiö
Takuusäätiö on kotitalouksien arjen raha-asioiden asiantuntija. Autamme ihmisiä ottamaan oman taloutensa haltuun.

Neuvomme, myönnämme pienlainaa hankintoihin, tarjoamme ratkaisun velkojen yhdistämiseen ja välineitä raha-asioiden hallintaan sekä koulutamme vapaaehtoisia ja ammattilaisia.

Vaikutamme myös lainsäädäntöön ja muihin rakenteisiin, jotta ne tukisivat ihmisten itsenäistä taloudellista selviytymistä, hallittua luotonkäyttöä ja ehkäisisivät syviin velkakierteisiin ajautumista.
Talentia ry
Ammattijärjestö Talentia ajaa ja valvoo korkeasti koulutettujen sosiaalialan ammattilaisten palkkauksellisia ja ammatillisia etuja. Talentia vaikuttaa, jotta sen jäsenistöllä on edellytykset tehdä työnsä hyvin, työssä jaksetaan, työn merkitys ymmärretään ja siitä maksetaan oikeudenmukaista palkkaa.
Tampere
Tampereen kaupungin lasten, nuorten ja perheiden palvelut sekä aikuissosiaalityö edistää ja ylläpitää hyvinvointia. Tervetuloa mukaan rakentamaan osallisuutta!
Tampereen ammattikorkeakoulu
Tervetuloa tutustumaan Tampereen ammattikorkeakouluun. Monialainen TAMK on Suomen toiseksi suurin, vetovoimainen työelämäkorkeakoulu. Vuosittain TAMKista valmistuu noin 2000 tutkinnon suorittanutta, joka kolmas heistä sosiaali- ja terveysalalle. TAMK on myös arvostettu alan kehittämiskumppani.
Tampereen yliopisto/Sosiaalityön tutkinto-ohjelma
Sosiaalityö on ihmisten ja yhteisöjen hyvinvoinnin kysymyksiä, sosiaalisia ongelmatilanteita ja niihin liittyviä muutosprosesseja tarkasteleva yhteiskuntatieteellinen oppiaine. Se kouluttaa asiantuntijoita sosiaalityön asiakastyöhön sekä hallinto-, kehittämis-, tutkimus- ja opetustehtäviin.
THL:n rahapelihaitat
Sosiaalityöntekijöille on julkaistu uusi tukiaineisto rahapeliongelman kohtaamiseen. Sosiaalialan ammattilaiset ovat avainasemassa rahapeliongelman tunnistamisessa, pelaamisen aiheuttamien haittojen vähentämisessä ja toipumisen tukemisessa. Tutustu aineistoon osastollamme.
THL:n Väkivallan vastaisen työn osaamiskeskittymä
THL:n Väkivallan vastaisen työn osaamiskeskittymä ammattilaisten työn tukena.

Ständillämme:
• Barnahus-hanke
• Kunniaan liittyvä väkivalta & FGM
• Auttava puhelin Nollalinja
• Turvakotipalvelut

Tule tutustumaan, kerromme lisää!
Treffipaikka

TuutSie-palvelu
TuutSie on uusi, kehittymässä oleva sovellus, joka tarjoaa arjen mielekkyyttä välimatkoista riippumatta.
Toiminta tapahtuu verkon välityksellä ja mahdollistaa erilaisia elämyksiä omassa kotona.
Viikkokalenterista löytää itselleen sopivan toiminnan.

TuutSie tulee markkinoille kesällä 2021.
Vammaisfoorumi ry, Vammaisten maahanmuuttajien tukikeskus Hilma
Vammaisten maahanmuuttajien tukikeskus Hilma antaa ohjausta ja neuvontaa asiakkaille ja työntekijöille. Järjestämme vertaisryhmiä ja koulutuksia ja meiltä voi tilata eri kielistä materiaalia. Toimintamme on valtakunnallista; tulemme sinne missä olet, myös etänä! Palvelumme ovat maksuttomia.
Vantaan A-kilta ry / KAP Vantaa
Kokemusasiantuntijapankki - KAP Vantaa on Vantaan A-kilta ry:n hallinnoima hanke (STEA), jonka ytimessä on yhteiskehittäminen. Hankkeessa koulutetaan kokemusasiantuntijoita Vantaan kaupungin sote-palveluihin sekä luodaan tilausjärjestelmä kokemusasiantuntijoiden tilaamista varten.
Vantaan kaupunki
Meillä on Vantaan perhepalveluissa sinulle mielenkiintoista ja vastuullista työtä – tietenkin hyvällä perehdytyksellä ja osaavilla kollegoilla! Tuemme vantaalaisten hyvinvointia järjestämällä mm. lastensuojelua, sosiaalityötä, asumisen tukipalveluja sekä psykososiaalisia palveluja. Liity joukkoomme!
Vates-säätiö
Vates-säätiön aluetoiminnassa lisätään työllistymistä edistävien järjestöjen elinvoimaa sekä kumppanuuksia työllisyystoimijoiden välillä maakunnittain. Toiminnan keskiössä ovat tilaisuudet, joissa jaetaan tietoa työllisyydenhoidon toimialalta, osatyökykyisten työllistymisestä sekä hyviä käytäntöjä.